Gids Corporatie Contacten

CorporatieNL is het grootste onafhankelijke platform voor woningcorporaties. Ons doel is een thuis voor iedereen in 2030. Bij de 150 organisaties die lid zijn van CorporatieNL werken 20 duizend medewerkers die miljarden besteden aan wonen. Zij schakelen daarvoor organisaties in die kunnen helpen met hun diensten of producten. Maar helaas zijn veel organisaties en diensten nog te onbekend of onvindbaar voor onze leden.

De gratis gids Corporatie Contacten is bedoeld om onafhankelijke informatie te verschaffen, zodat corporaties weten waar zij terecht kunnen. We vragen je om mee te werken aan de totstandkoming van deze gids door onderstaande gegevens in te vullen. Aan je medewerking zijn geen kosten, verplichtingen of voorwaarden verbonden. Het gaat ons om goede voorlichting aan woningcorporaties.

Als je meedoet kom je goed in beeld bij veel corporaties en natuurlijk ontvang je zelf ook een exemplaar van de gids. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via info@corporatienl.nl of 088 - 04 555 00.

 
* Is verplicht
Kies de categorie die het meest van toepassing is.
Kies 1 categorie die het meest van toepassing is. Sla over indien je geen diensten op het gebied van vastgoed levert.
Kies 1 categorie die het meest van toepassing is. Sla over indien je geen diensten op het gebied van wonen levert.
Kies 1 categorie die het meest van toepassing is. Sla over indien je geen diensten op het gebied van organisatie of bedrijfsvoering levert.
Er zijn geen kosten, voorwaarden of andere verborgen bepalingen. De Gids Corporatie Contacten is gratis voor deelnemers en gebruikers.